Kunddata

BLÄCKFISKEN TONER AB behandlar all kundinformation/data konfidentiellt och delar inte data/kundinformation med tredje part. Vi registrerar personuppgifter enbart i syfte att leverera varor till kunder. När vi registrerar personuppgifter, t ex namn, adress, telefonnummer, e-postadress, momsnummer via vår hemsida, sker detta alltid med ditt uttryckliga medgivande. På så vis är du alltid informerad om vilken information som registreras och varför.

Våra kunder är välkomna att kontakta oss vid frågor.

Bläckfisken Toner AB 
Adress: Hejargatan 5, 632 29 Eskilstuna, Sverige 
E-post: GDPR@blackfisken.se

Tel: 016-88 018
Organisationsnummer: 559192-9368
Kontaktperson: Markus Appelkvist
 

Loggstatistik

För att förbättra användbarheten av vår webbplats använder BLÄCKFISKEN TONER AB loggstatistik. Exempelvis för att generera olika typer av statistik.

Säkerhet

Bläckfisken Toner AB har tagit såväl tekniska som organisatoriska åtgärder för att skydda dina uppgifter mot förlust, otillåten ändring, spridning eller tillgång till uppgifterna. Bläckfisken Toner AB använder sig av kryptering för att skydda dina uppgifter.

Bläckfisken Toner AB följer Personuppgiftslagen (PUL)http://www.datainspektionen.se/lagar-och-regler/personuppgiftslagen/

Cookies

På Bläckfisken Toner AB:s hemsida använder vi cookies. Cookies är små textfiler som lagras i kundens dator eller mobiltelefon och som används för att följa vad kunden gör på hemsidan. Cookies används av Bläckfisken Toner AB för att förbättra upplevelsen på vår hemsida. 

Det finns två olika cookies

1. Permanenta cookies lagras som en fil på din dator eller mobiltelefon under en bestämd tid.

2. Temporära ”session cookies” lagras tillfälligt under tiden en besökare är inne på aktuell hemsida. 

Permanenta cookies används för att lagra kundens personliga inställningar hos Bläckfisken Toner AB. Temporära cookies raderas så fort kunden stänger sin webbläsare. Temporära cookies används huvudsakligen för att behandla kundens köp, t ex för att kontrollera om kunden är inloggad eller har placerat produkter i varukorgen. 
 
Bläckfisken Toner AB använder både permanenta och temporära cookies.
Ifall du som kund inte accepterar att cookies används måste du själv stänga av eller justera användning av cookies i webbläsares säkerhetsinställningar.

Notera att funktionaliteten kan begränsas ifall du väljer att inte acceptera cookies.

Tredjepartscookies är cookies som kommer från en tredje part.
Vi använder tredjepartscookies för insamling av webbstatistik i t ex analysverktyget Google Analytics. Information som samlas in via Google Analytics lagras av Google på deras servrar. För att utveckla hemsidan används också andra analysverktyg som ger information om spenderad tid, klickade länkar samt ifall besökare upplever problem och väljer att lämna sidan. Du kan i din webbläsares säkerhetsinställningar ställa in så att tredjepartscookies inte accepteras.

Dataansvarig

BLÄCKFISKEN TONER AB är ansvarig för alla uppgifter ang. www.blackfisken.se

Lagring av registrerad information

Registrerad informationen lämnas aldrig ut till tredje part.

Bläckfisken Toner AB:s kunder har alltid rätt till att:

  1. få tillgång till sina personuppgifter
  2. få felaktiga personuppgifter rättade
  3. få sina personuppgifter raderade
  4. invända mot att personuppgifterna används för direktmarknadsföring
  5. invända mot att personuppgifterna används för automatiserat beslutsfattande och profilering
  6. flytta personuppgifterna (dataportabilitet)

 

Varumärken

BLÄCKFISKEN TONER AB är ett registrerat varumärke. Produkt/företagsnamn samt logotyper på vår hemsida kan vara registrerade varumärken och skyddade företagsnamn. Vi använder dessa endast för identifiering av varor.

Nedladdning/Kopiering

Nedladdning och kopiering av både bild- och textmaterial är ej tillåtet.